Maandag: pasta met rode biet en wortel en kikkererwten
Dinsdag: rijst met gember/look/pastinaak/wortel tomatensaus, superlekker!
Woensdag: injera met wittekool/wortelstoofpotje en rodelinzen
Ik zette nog eens een starter op: makkelijk en heel lekker. Lees hier hoe je zelf deze lekkere, glutenvrije pannenkoekjes maakt.
De volgende dag heb je dan nog pannenkoeken over: mjam!
Donderdag: gestoofde witte kool in hennepmelkbechamelsaus, aardappelen, veldsla en dressing, rode biet/rode bonenburger
Vrijdag: noedels met wortel en gember, en in de oven gebakken witte - en rode koolchips!
Als je van boerenkool en brandnetel chips kan maken, dan ook van witte en rode kool! Heel makkelijk: scheur de koolbladeren van 1 kool (of 1/2 witte en 1/2 rode) in stukjes, verwarm je oven op 200°, smelt 2 el kokosolie, meng alles in een grote kom met wat gistvlokken en peper en zout, en bak 30 minuten.
Zaterdag: Thaise curry met kokosmelk, chili, pastinaak, wortel en een groene paprika.Pastinaak paste supergoed in deze curry!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten