zondag 24 februari 2019

Wat aten we vorige week? #tryvegan 13: Vegan Wintermenu

Zondag: Polenta 'omelet' met aardappelen, sla en dressing

 Maandag: aubergine, vegan cutlet en sla
Ik ben volop aan het experimenteren met het wafelijzer :)
Je kan er dus ook aubergineschijfjes in bakken, en als je wat geduld hebt, ook vegan cutlets (die ik maakte met een restje puree, kruiden en groenten). De eerste pogingen vielen uiteen, maar later verkreeg ik toch echt die wafelvorm!



 Dinsdag: rodebietenlasagne
 Woensdag: vermicelli en savooikool shitake miso, veel gember en look!
 Donderdag: superromige cashew/tomaten/uisaus, met spaghetti en rode bonen
 Vrijdag: bloemkool uit de oven, aardappel, gekookte en gemixte pompoen/gembersaus, en een poging tot hempfunaise, die wel een lekkere dressing werd, maar dus helaas geen veganaise... Heeft iemand ervaringen met het maken van veganaise vanuit hennepmelk?

 Zaterdag: Chinees wokje wortel/savooi/shitake/cashew en boekweitnoedels

Geen opmerkingen: