Maandag: Gentse Waterzooi met gefermenteerde tofu, wortel, prei, aardappel, bloemkool, ...
Dinsdag: aardappel, wortel/maïs/bloemkool sla, en Walafel!
Wist je dat je met je wafelijzer meer kan doen dan zoete wafels bakken? Ik probeerde falafel in het wafelijzer uit - lekker!
Woensdag: rode bonen/haverburgers, zoete aardappelfrieten, en winterse salsa (ui, chili, abrikozen op sap, peper, zout en limoensap zorgen voor een killersaus!!!)
Donderdag: rajma massala (Indisch gerecht dat we met een restje van de rode bonen maakten), stoemp van savooi en wortel, rodebietenslaatje, postelein en dressing
Vrijdag: pizza van bloemkooldeeg
Je kookt een bloemkool, pureert deze, en vermengt met kikkererwtenmeel en dergelijke. Eerlijk gezegd viel het me wat tegen - hoe mooi het er ook uitzag!
Zaterdag: slamengeling, gebakken uiringen, lupineschnitzels, gekookte aardappelen, en wortel/appel/rammenas/witloof/sinaasappelslaatje met tahin
Geen opmerkingen:
Een reactie posten