woensdag 21 november 2018

Wat aten we vorige week? #tryvegan 3

Zondag: aardappelen, bloemkool, tomaten, komkommer en pesto van muur en cashewnoten (zie allerlei soorten vegan pesto voor recept en inspiratie). Muur wordt als onkruid beschouwd, en dat begrijp ik want mijn tuin staat er momenteel vol mee, maar eigenlijk is het lekker, gezond, en heel makkelijk — laat maar woekeren!



Maandag: Aziatische Aubergine, het recept vind je hier!



Dinsdag: spaghetti met hempfu tomatensaus


Woensdag: weer spaghetti (glutenvrije boekweit) met de makkelijkste avocadosaus ooit, tomaat, wortel, look en citroen



Donderdag: ovengeroosterde bietjes en pompoenen met rijst en witte bonen in tomatensaus


Vrijdag: pompoenrisotto met eekhoorntjesbrood! En sla.


Zaterdag: puree met linzen/savooi/tijm/tomaat stoofpotje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten