tag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.comments2024-03-09T00:09:47.714-08:00DE ZELFVOORZIENINGSBIJBELKrolhttp://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comBlogger697125tag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-73495564420816721242024-03-09T00:09:47.714-08:002024-03-09T00:09:47.714-08:00Heel graag gedaan! Veel kookplezier en smakelijk :...Heel graag gedaan! Veel kookplezier en smakelijk :)Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-69829547984867084622024-03-08T14:05:08.070-08:002024-03-08T14:05:08.070-08:00Dat is een goed idee. Ik maak al jaren seitan, maa...Dat is een goed idee. Ik maak al jaren seitan, maar heb er nooit aan gedacht om het te laten fermenteren. Bedankt!Mariehttps://www.blogger.com/profile/13973223210049513236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-52655870439187875202024-01-29T12:05:31.391-08:002024-01-29T12:05:31.391-08:00Jammer! Bij pizzadeeg zou broodkruim ipv bloem om ...Jammer! Bij pizzadeeg zou broodkruim ipv bloem om je deeg dat al klaar is mee te kneden gebruiken een start kunnen zijn. Pastadeeg is dan weer iets heel anders: dat heeft fijne bloem nodig. Veel succes in ieder geval en smakelijk!Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-78467574954383458062024-01-29T11:26:33.226-08:002024-01-29T11:26:33.226-08:00Thx. Maar was vooral op zoek naar de verhouding vo...Thx. Maar was vooral op zoek naar de verhouding voor het pizzadeeg. Net geprobeerd om pastadeeg te maken. Met verhouding 1/4 ca va maar niet echt bewerkbaar.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-58597442552184926452024-01-26T00:23:38.562-08:002024-01-26T00:23:38.562-08:00Hallo, dat staat in het recept:
-300 a 400 g droog...Hallo, dat staat in het recept:<br />-300 a 400 g droog, oud broodkruim (je kan ook 200 g nemen, maar pas dan je bloemhoeveelheid aan)<br />-750 a 850 g bloem (ik nam spelt)<br />Maar je kan gelijk natuurlijk experimenteren met verschillende bloemsoorten. Je kan beginnen met een klein beetje broodkruim, en als het lukt kan je ophogen naar meer. Veel succes en veel bakplezier!Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-50749201505801766322024-01-25T12:51:42.622-08:002024-01-25T12:51:42.622-08:00Welke verhouding oud broodkruim heb je gebruikt?Welke verhouding oud broodkruim heb je gebruikt?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-42711501391131874822024-01-25T12:50:23.155-08:002024-01-25T12:50:23.155-08:00Welke types bloem heb je gebruikt en in welke verh...Welke types bloem heb je gebruikt en in welke verhouding oud broodkruim?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-54921059361676367772023-10-28T23:36:28.541-07:002023-10-28T23:36:28.541-07:00Ik gebruik rozenbottels die er mooi rood uitzien, ...Ik gebruik rozenbottels die er mooi rood uitzien, zonder vlekjes, en stevig: geen groene, en geen bruine. Veel succes!<br />Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-61052859224948417422023-10-28T22:54:33.039-07:002023-10-28T22:54:33.039-07:00Ik plukte de droge bruine zaden. Gebruik je die of...Ik plukte de droge bruine zaden. Gebruik je die of eerder de groene?Sara Frederixnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-11939184974329002852023-10-16T10:07:12.518-07:002023-10-16T10:07:12.518-07:00Dankjewel zeg! Wat leuk om te horen! Ik wens je al...Dankjewel zeg! Wat leuk om te horen! Ik wens je alvast veel succes :)Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-12310434527415692482023-10-16T10:05:15.679-07:002023-10-16T10:05:15.679-07:00Hallo Chantal, nee: gaten lijkt me geen goed idee ...Hallo Chantal, nee: gaten lijkt me geen goed idee ivm muizen... De aarde bewaart de groente, er hoeft geen verdere ventilatie bij. Veel succes!Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-68726456707536282502023-10-16T05:36:53.054-07:002023-10-16T05:36:53.054-07:00Super leuke pagina heb je! Ik ga zeker wat dingen ...Super leuke pagina heb je! Ik ga zeker wat dingen maken :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-59241846291789992622023-10-16T00:38:41.874-07:002023-10-16T00:38:41.874-07:00Hoeft het verder niet te ventileren? In andere aan...Hoeft het verder niet te ventileren? In andere aanwijzingen zie je bodem eruit of gaten erin, heb jij dat ook gedaan?Chanthalnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-20526762790646900532023-08-25T09:25:15.632-07:002023-08-25T09:25:15.632-07:00Dat kan je doen, of je kan het eerst zeven. Veel s...Dat kan je doen, of je kan het eerst zeven. Veel succes en veel kookplezier!Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-91854192513353777632023-08-25T03:47:22.508-07:002023-08-25T03:47:22.508-07:00Mix je de urad met het water waarin je het geweekt...Mix je de urad met het water waarin je het geweekt hebt?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-46804470127716938552023-07-19T01:24:07.620-07:002023-07-19T01:24:07.620-07:00Toevoeging bij het vorige antwoord: ondertussen na...Toevoeging bij het vorige antwoord: ondertussen naar de netels in mijn tuin gaan kijken: sommige hadden nu (midden juli) al mooie trossen: ik heb al twee keer geoogst en gedroogd! En gisteren aardappel/zoete aardappel/wortelpuree met netelzaad in gegeten! Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-42862929342123723822023-07-19T01:22:38.447-07:002023-07-19T01:22:38.447-07:00Hallo Adriana, dat heb ik zelf nog niet geprobeerd...Hallo Adriana, dat heb ik zelf nog niet geprobeerd (ook nog niet opgemerkt dat dat water geurig was), maar: waarom niet? Als het een kleur heeft en geurig ruikt zal er inderdaad iets ingesijpeld zijn. Ik zou het dan m.n. voor cosmetica en niet voor keukengebruik gebruiken... Veel succes!Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-43022618969800118772023-07-19T00:18:27.854-07:002023-07-19T00:18:27.854-07:00Kan je ook nog iets doen met het overgebleven wate...Kan je ook nog iets doen met het overgebleven water uit de onderste pan? Dit ziet er heel donker uit omdat er natuurlijk ook uit de bloemen iets naar beneden druppelt. Het ruikt best goed. Adrianahttps://www.blogger.com/profile/02353448074607451992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-73717477283469870182023-07-06T11:59:24.501-07:002023-07-06T11:59:24.501-07:00Ik zou ze oogsten wanneer ze in dikke trossen, goe...Ik zou ze oogsten wanneer ze in dikke trossen, goed rond, en mooi gerijpt maar nog groen hangen: ik schreef de blogpost in een septembermaand en ik geloof dat ze dan pas echt plukklaar zijn, of toch op hun best. Je kan ze natuurlijk ook nog vroeger of later (als ze al wat meer gedroogd aan de plant zijn) oogsten, maar best is om naar de dikte en kleur te kijken. Veel succes en veel plukplezier!Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-40036795851032155872023-07-06T10:45:44.655-07:002023-07-06T10:45:44.655-07:00Wat is het beste moment om te oogsten ? Wat is het beste moment om te oogsten ? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-7210870031338122222023-07-06T04:03:12.563-07:002023-07-06T04:03:12.563-07:00Met plezier geschreven! Avocado is een geschenk! E...Met plezier geschreven! Avocado is een geschenk! Een heel goed herstel toegewenst...Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-4540973954128824832023-07-06T02:52:12.229-07:002023-07-06T02:52:12.229-07:00Heel veel dank! Ben al heel blij met havermelk (in...Heel veel dank! Ben al heel blij met havermelk (in m'n koffie) en avocado'sAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-55372347523643808202023-06-20T06:13:56.161-07:002023-06-20T06:13:56.161-07:00Ja, klopt! Ik vind dat een handige inhoudsmaat, te...Ja, klopt! Ik vind dat een handige inhoudsmaat, tenminste als je cups hebt (kan je vinden in kook - en huishoudwinkels. Of meet zelf af in glazen potjes en markeer met een streepje. Je kan eigenlijk elk recept van koekjes aanpassen met (een deel) oud brood. Veel succes en smakelijk!Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-8693635076908043422023-06-20T06:04:54.911-07:002023-06-20T06:04:54.911-07:00Staat de c voor cup of ...?Staat de c voor cup of ...?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-88434728034385156242023-06-05T05:45:42.278-07:002023-06-05T05:45:42.278-07:00Hoi, ik gebruik gepelde haver! Veel succes!Hoi, ik gebruik gepelde haver! Veel succes!Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.com