tag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post5754299919887332062..comments2024-03-09T00:09:47.714-08:00Comments on DE ZELFVOORZIENINGSBIJBEL: Vegan yoghurt maken van zelfgemaakte vegan melk!Krolhttp://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-56540937903919000422022-07-15T01:23:50.676-07:002022-07-15T01:23:50.676-07:00Oh wat jammer... als het wel yoghurtachtig smaakt,...Oh wat jammer... als het wel yoghurtachtig smaakt, kan je het wellicht verdikken met iets als guargom? Of nog iets langer laten staan in de yoghurtmaker? Veel succes in ieder geval!!Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-54706620338768767562022-07-14T23:35:40.547-07:002022-07-14T23:35:40.547-07:00Mooi recept, het lukt me alleen niet om stevige yo...Mooi recept, het lukt me alleen niet om stevige yoghurt te krijgen, het wordt heel dun als het uit de yoghurtmaker komt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-86678360384622994552022-06-14T10:39:58.067-07:002022-06-14T10:39:58.067-07:00Dankjewel om dit te delen!Dankjewel om dit te delen!Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-1914185303201920042022-06-14T05:31:28.051-07:002022-06-14T05:31:28.051-07:00Ik maak mn eigen desembrood. In het koude seizoen ...Ik maak mn eigen desembrood. In het koude seizoen laat ik het deeg rijzen, de schaal verpakt in plastic in de magnetron met een klein olievlammetje erbij.<br />Het blijft 30 graden, en het deeg rijst prima. <br />Dit kan bij dit recept ook.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-64297257791941991292022-05-27T23:30:57.352-07:002022-05-27T23:30:57.352-07:00Ik hoop dat het gelukt is!!!Ik hoop dat het gelukt is!!!Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-83670917973103908462022-05-27T14:44:56.052-07:002022-05-27T14:44:56.052-07:00Hij staat in de yoghurtmaker, ben zó benieuwd! Hij staat in de yoghurtmaker, ben zó benieuwd! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-22197461257173955232022-05-27T05:13:58.788-07:002022-05-27T05:13:58.788-07:00Je hoeft inderdaad geen bindmiddelen hier te gebru...Je hoeft inderdaad geen bindmiddelen hier te gebruiken omdat het al heel dikke yoghurt is! Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-21360503197061377492022-05-27T05:11:53.708-07:002022-05-27T05:11:53.708-07:00Hoi! Ik zeef de mijne: hoe fijner de melk is, hoe ...Hoi! Ik zeef de mijne: hoe fijner de melk is, hoe beter het resultaat! Veel succes en smakelijk alvast :)Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-17177917108659350202022-05-27T04:03:15.731-07:002022-05-27T04:03:15.731-07:00Hoi! Zeef je de havermelk nog na het blenderen?Hoi! Zeef je de havermelk nog na het blenderen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-6395829934290374492022-05-27T03:46:24.976-07:002022-05-27T03:46:24.976-07:00Hoi! Fijn recept, temeer omdat er geen bindmiddele...Hoi! Fijn recept, temeer omdat er geen bindmiddelen nodig zijn! Maar wél een vraagje. Zeef je de havermelk na het blenderen (stap 4)? Het staat er niet maar verderop zeg je dat je van de haverpulp koekjes maakt.....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-85970999226071282832020-05-17T10:43:49.356-07:002020-05-17T10:43:49.356-07:00Mrci voor de tip!Mrci voor de tip!Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-56035274007113314002020-05-17T00:43:43.834-07:002020-05-17T00:43:43.834-07:00Ik gebruik het Yogurt Nest, super handig! Ook te g...Ik gebruik het Yogurt Nest, super handig! Ook te gebruiken als slow cooker of koeltas. Tinekehttps://www.blogger.com/profile/15712061478319650353noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-51101342731361384332019-01-17T02:59:49.078-08:002019-01-17T02:59:49.078-08:00Leuk! Met zo'n hooimadam wil ik ook wel ns exp...Leuk! Met zo'n hooimadam wil ik ook wel ns experimenteren :)Krolhttps://www.blogger.com/profile/06023937574045791117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4020469980605687338.post-47806846415726185792019-01-17T01:20:18.604-08:002019-01-17T01:20:18.604-08:00Bedankt voor dit recept! Eigenlijk hetzelfde als g...Bedankt voor dit recept! Eigenlijk hetzelfde als gewone yoghurt. Ik maak het altijd in de hooimadam werkt perfect en scheeld weer stroom.Karinnoreply@blogger.com