zondag 24 maart 2019

Wat aten we vorige week? #tryvegan 15: Vegan Wintermenu

En toen was het plots al lente... Ik knal nog even snel wat winter weekmenu's online, voor ik met de voorjaarssalades en brandnetels aan de slag ga in de keuken — smakelijk!

Zondag: Thaise rode curry met pompoen, wortel, savooi en rijst
 Maandag: Polenta-'omelet' met look/ui/champignons, aardappelen en postelein
 Dinsdag: Indisch gekruide worteltjes, spinazie, cashews met rijst
 Woensdag: veldsla, puree, vegan omelet, wortel-knolseldersla

 Donderdag: spaghetti gemaakt van rode bietjes (meer groentennoedel recepten hier), met pastinaaksaus
 Vrijdag: Postelein, pompoen/aardappelpuree, een beetje gemarineerde en gebakken sojabrokken, en rode kool/appel/mosterdslaatje

 Zaterdag: gekookte wortels, veldsla, gepofte aardappelen en hummus

Geen opmerkingen: