zaterdag 2 maart 2019

Wat aten we vorige week? #tryvegan 14: Vegan Wintermenu

 Zondag: appelmoes, veldsla, gebakken jackfruit met kruiden, dressing van hennepmelk, en pastinaakfrietjes
Zalig lekker! Wist je dat jackfruit in het Frans 'pomme de jacque' wordt genoemd?!

Maandag: zoete aardappelgnocci met citroen/ui/look/maïsmeel/hennepmelkroomsaus
Gnocci zijn zo gezellig! En de dag erna kan je de restjes in de pan opbakken: mmm!
Dinsdag: rijst met linzen/wortel/prei en ancho (gedroogde chilisoort) tomatensaus, plus cashewroomsaus Het recept dat ik gebruikte vind je hier

 Woensdag: rodebiet tomaat spaghetti
Donderdag: veldsla, stoemp met broccoli en wortel, en veganaise

 Vrijdag: veldsla, aardappel, gestoofde wortel/bloemkool met curry, hazelnoot/appelsiensla met mosterddressing
 Zaterdag: frietjes, hennepaise (veganaise gemaakt met hennepmelk), geraspte wortel, sla, en de bedoeling was hempfu-'fish'sticks met nori, maar de nori bleef niet echt plakken :)

Geen opmerkingen: